PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY

TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 12. 31.
2011. káresetei képekben és számokban
  Majdnem a duplájára emelkedett - a korábbi év adataihoz viszonyítva - azon tűzesetek száma 2011-ben, ahol a székesfehérvári tűzoltók avatkoztak be. Míg 2010-ben a káresetek több mint 70%-át a műszaki mentések tették ki, 2011-ben ez az arány a vonulások mintegy 41 százalékát teszi ki. A tűzesetek aránya az összes vonulás 44%-át teszi ki.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 12. 31.
Újévi köszöntés a tűzoltóságon
 
 
 
 
 
 
 
 A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság képviseletében Bérczi László tű. dandártábornok, tűzoltósági főfelügyelő december 31-én délután a közelgő Újév alkalmából köszöntötte a katasztrófavédelem és a tűzoltóság szolgálatban lévő állományát Székesfehérváron a tűzolt
ólaktanyában.
 
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 12. 30.
Tájékoztató
Tisztelt Olvasó!

 Székesfehérvár Megyei Jogú Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság 2012. január 1-jével, az egységes állami katasztrófavédelmi szervezet megalakulásával a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egyik szervezeti egységeként, Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság néven látja el a vonatkozó jogszabályokban meghatározott feladatokat.
 
 A www.tuzoltosag.szekesfehervar.hu oldal 2012. január 1-jétől nem tekinthető a tűzoltóság hivatalos honlapjának. Az oldal hamarosan átalakításra kerül.
 
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 12. 29.
Szilveszteri jó tanácsok
  Idén megújult a polgári célú pirotechnikai tevékenységről szóló jogszabály, amely már szeptember 1-től hatályos. A módosítások az utóbbi évek tapasztalatainak figyelembe vételével születtek meg, a szabályok ezeknek az eszközöknek a biztonságosabb felhasználását szolgálják.  
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 11. 21.
Felállították a város karácsonyfáját
  Az elmúlt évek hagyományát követve idén is a székesfehérvári tűzoltóság állította fel azt a fenyőfát, amely a Városház téren Székesfehérvár karácsonyfája lesz. A 7-8 méter magas fenyőt a tűzoltók lakossági felajánlásként a Huszti utcában vágták ki, majd teherautóval a belvárosba szállították, ahol daruval állították fel a Városház téren.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 11. 18.
Vizi Ignác tű. százados a szakmai vetélkedő első helyezettje
  2011. november 17-én Székesfehérváron, a tűzoltólaktanyában rendezte megy a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a megyei tűzmegelőzési szakmai vetélkedőt. A versenyen a megye hivatásos önkormányzati tűzoltóságainak tűzmegelőzési területen dolgozó kollégái vettek rész, összesen 9 fő. A székesfehérvári tűzoltóságot Vizi Ignác tű. százados, tűzmegelőzési osztályvezető-helyettes, és Bajcsi Béla tű. hadnagy, tűzmegelőzési kiemelt főelőadó képviselte. A verseny első helyén Vizi Ignác tű. százados végzett.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 11. 15.
Székesfehérvár polgármestere fogadta a balesetben megsérült tűzoltókat
  Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András a Városházán fogadta azokat a tűzoltókat, akik  szeptember 30-án tűzesethez vonulás közben szenvedtek balesetet. Dr. Cser-Palkovics András polgármester a serültek állapotáról érdeklődött és köszönetét fejezte ki azért a munkáért, amelyet Székesfehérváron és Fejér megyében végeznek a tűzoltók. VIDEÓVAL!
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 11. 07.
Győri tűzoltók adománya a szolgálati balesetben megsérült székesfehérvári tűzoltóknak
  Tűzesethez történő vonulás közben szenvedett balesetet a székesfehérvári tűzoltóság Mercedes 1234 típusú gépjárműfecskendője még 2011. szeptember 30-án. A balesetben megsérült négy tűzoltó részére a győri tűzoltók adománygyűjtést szerveztek, amelyet november 7-én adtak át Székesfehérváron.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 10. 24.
Elsősegély oktatás a tűzoltóságon
  A Kiképzési Terv részeként évente két alkalommal részesülnek a székesfehérvári tűzoltók elsősegély oktatásban. 2011. második felében is az Országos Mentőszolgálat székesfehérvári egységének segítségével valósult meg a továbbképzés. Pósa József, mentőtiszt elsősorban az újraélesztés menetére, szabályaira, valamint az eszméletlen beteg/sérült elsősegély ellátására hívta fel a figyelmet.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 10. 21.
Kitüntetéseket adtak át az ünnepi állománygyűlésen
 A 2010. október 4-én történt vörösiszap-katasztrófa egyéves évfordulójához kapcsolódóan dr. Pintér Sándor, belügyminiszter a vörösiszap-katasztrófa elhárítása, valamint a mentés során tanúsított kimagasló helytállása elismeréséül „Rendkívüli helytállásért vörösiszap-katasztrófa” érdemjelet adományozott több székesfehérvári tűzoltónak.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS