PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY
Bányató Vendéglő - Kedvezmény tűzoltóknak
 A Bányató Vendéglő Kft. (Székesfehérvár, Zsolnai u. 32.) és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság (Székesfehérvár, Szt. Flórián krt. 2.) között történt támogatói megállapodás eredményeként a Bányató Vendéglő Kft. felajánlja, hogy a tűzoltóság dolgozói számára a cég által üzemeltetett Bányató Vendéglőben (Székesfehérvár, Zsolnai u. 39.) az alábbi feltételekkel 50 %-os árkedvezményt biztosít az ételek étlapon feltüntetett árából:
 
  1.  A kedvezmény csak hétköznapokon (hétfőtől-péntekig) vehető igénybe és nem vonatkozik az italfogyasztásra. (Hétvégi időpontra egyedi kedvezmény)
  2.  A kedvezmény igénybevételéhez előzetes telefonos foglalás (22/507-505) szükséges, melynek során jelezni kell, hogy a támogatott szervezet dolgozója a kedvezményt igénybe kívánja venni.
  3.  A kedvezményes ételárak vonatkoznak a támogatott szervezet dolgozójának asztaltársaságára is, de alkalmanként legfeljebb 10 fős létszámig. Nagyobb létszámú társaságok számra egyedi kedvezmények.
  4.  A támogatott cég dolgozója az asztal elfoglalásakor a kedvezményre jogosultságát szolgálati igazolványa felmutatásával igazolja.
 
 A támogatási megállapodás 2011. április 1-től visszavonásáig érvényes.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS