PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY

TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 09. 26.
Tűzoltók csapata a lecsófőző versenyen

  A hagyományoknak megfelelően az éppen szolgálatban lévő C” csoport idén is részt vett a szombaton megrendezett lecsófőző versenyen. A Várkörúton ezúttal közel 500 bográcsban rotyogott a lecsó. A rendezvényen részt vett Székesfehérvár testvérvárosának,Schwäbisch-Gmündnek a tűzoltócsapata is. A német tűzoltóság a közelmúltban egy Mercedes 608D FL típusú fecskendőt adományozott a Fehérvári Tűzoltó Egyesületnek. A Mercedest Joachim Bläse, Schwäbisch-Gmünd alpolgármestere adta át. Az új tűzoltóautót a város és a Fehérvári Tűzoltó Egyesület nevében Brájer Éva, Székesfehérvár alpolgármestere köszönte meg. VIDEÓVAL!

TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 09. 12.
Családi nap a tűzoltóságon
  A parancsnokság és a szakszervezet egész napos szabadidős programokkal készült szombaton a laktanya udvarán. A gyereket egyebek közt ugrálóvár, aszfaltrajzolás, arcfestés, bűvészbemutató és gyerekmedence várta.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 09. 11.
Megemlékezés a New York-i terrortámadásokban elhunyt áldozatokra
 Szeptember 11-én délután a tíz évvel ezelőtti New York-i terrortámadás következtében elhunyt áldozatokra emlékeztek a székesfehérvári tűzoltók. A Szent Flórián körúton a tűzoltóság szertára előtt sorakozott fel a laktanyában éppen bent lévő három gépjármű. A terrortámadások magyar idő szerinti kezdetét jelentő 14 óra 46 perckor a tűzoltók egy perces néma, kéklámpákkal kísért tiszteletadással emlékeztek meg a tíz évvel ezelőtt elhunyt közel 3000 áldozatról, köztük 343 hősi halált halt tűzoltó bajtársról. VIDEÓVAL!
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 08. 09.
Begyakorló gyakorlat a Nimbusz Kft-nél
  A székesfehérvári tűzoltóság a kiképzési terv alapján a hét első három napján helyismereti foglalkozással egybekötött begyakorló gyakorlatot tart a székesfehérvári Nimbusz Kft-nél. Kedden a tűzoltóság „B” szolgálati csoportja látogatott el a Kft. Seregélyesi úti raktárcsarnokába. A tűzoltóknak a csarnok helyismereti bejárását követően egy feltételezett szituáció alapján - amely szerint a csarnok galériáján tűz keletkezett - kellett végrehajtaniuk a szerelési feladatokat.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 08. 08.
Bajtársainkra emlékeztünk...
 Öt év telt el azóta, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kigyulladt lőterének oltásánál három tűzoltó vesztette életét. A székesfehérvári tűzoltók hétfőn 18 órakor tiszteletadással emlékeztek a hősi halált halt fővárosi bajtársaikra.  
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 07. 04.
Tűzoltóesküvő volt Pusztavámon
 Deák János tű. zászlós, a székesfehérvári tűzoltóság „A” csoportjának különlegesszer-kezelője Pusztavámon fogadott örök hűséget Halász Ildikónak július 2-án. Az ifjú párt a "boldogító igent” követően a csoporttársak is köszöntötték.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 06. 08.
A fehérvári csapat végzett az első helyen a szakmai versenyen
 A székesfehérvári tűzoltóság csapata szerezte meg a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok kategóriájában az első helyet a Fejér megyei szakmai tűzoltó vetélkedőn június 8-án. A kétévente megrendezésre kerülő versenyt a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság idén a székesfehérvári tűzoltóságon rendezte meg. Az önkéntes és létesítményi tűzoltóságok kategóriájában a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság végzett az első helyen. Fejér megyét így ősszel a tatabányai területi versenyen a székesfehérvári hivatásos önkormányzati tűzoltóság és a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság képviseli.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 05. 27.
Újabb fehérvári siker a lépcsőfutóversenyen
 Harmadik alkalommal rendezte meg a dunaújvárosi tűzoltóság a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal együttműködve a megyei lépcsőfutóversenyt. A Dunaújvárosban megrendezett versenyen Székesfehérvárról összesen nyolc tűzoltó vett részt, de megmérettette magát a jelenleg szakképző tanfolyamon hallgató négy újonc is. A jelentkezők három kategóriában indultak. Az egyéni sikerek mellett a csapatversenyben is már harmadik alkalommal a fehérvári tűzoltók végeztek a dobogó első két helyén.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 05. 19.
Tűzoltók is másztak a rekordért a Kihívás Napján
 A Farkasvermi úti Redrock Mászóterem országos rekordkísérletbe kezdett a május 18-ai Kihívás Napja alkalmából. A szervezők célja az volt, hogy 24 órán keresztül legalább két ember legyen a falon. Az országos rekordkísérlet Redrock Mászóterem tájékoztatása szerint sikerült, 24 óra alatt 182 ember mászott! A mászás folyamatos volt 24 órán keresztül végig minimum 2 ember tartózkodott fent a falon. A rekord megvalósításában hat székesfehérvári tűzoltó is részt vett.
TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 05. 16.
Mentési bemutatókat tartottak a Mentők Napján
 Az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezete a Gyümölcs utcában, a Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tagintézményében rendezte meg a Mentők Napját. A délelőtti ünnepséget követően az 1960-as évek mentését mutatta be a rendőrség, a mentőszolgálat, a vöröskereszt és a Pázmándi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, amelyet egy korszerű technikával megvalósított gyakorlat követett. VIDEÓVAL!


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS