PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY
 
  TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK  -  2011. 11. 07.
Győri tűzoltók adománya a szolgálati balesetben megsérült székesfehérvári tűzoltóknak
  Tűzesethez történő vonulás közben szenvedett balesetet a székesfehérvári tűzoltóság Mercedes 1234 típusú gépjárműfecskendője még 2011. szeptember 30-án. A Vereb és Lovasberény között történt balesetben a tűzoltóautón tartózkodó hat tűzoltóból a gépkocsivezető súlyos, a szolgálatparancsnok és két beosztott könnyebb sérüléseket szenvedett. A sérült „C” szolgálati csoportos tűzoltók részére a győri tűzoltók adománygyűjtést szerveztek, amelyet november 7-én adtak át Székesfehérváron.

 A székesfehérvári tűzoltók szeptemberi balesetét követően a győri tűzoltóság „C” szolgálati csoportja adománygyűjtést kezdeményezett a győri tűzoltók körében a sérült fehérvári tűzoltók megsegítésére, amelynek során 128 ezer forint gyűlt össze. Dr. Kuti Rajmund tű. őrnagy, a győri tűzoltóság parancsnoka és az állomány képviseletében három győri tűzoltó november 7-én, hétfőn a székesfehérvári tűzoltóságra látogatott, ahol személyesen adták át a győri tűzoltók adományát a fehérvári tűzoltóknak. Dr. Kuti Rajmund tű. őrnagy hangsúlyozta, hogy a tűzoltóság teljes személyi állománya együtt érez a balesetet szenvedett székesfehérvári tűzoltókkal, és sajnos tapasztalatból tudják, hogy ilyen helyzetben a legkisebb segítség és erkölcsi támogatás is hozzájárul a mielőbbi testi és lelki felépüléshez. Ezért gondoltak arra, hogy egy kisebb ajándékcsomaggal - amely pénzadományt is tartalmaz - személyesen kívánnak jobbulást a balesetben megsérült fehérvári bajtársaknak.

 A székesfehérvári tűzoltók szeptemberi balesetét követően számtalan hivatásos és önkéntes tűzoltóság, önkéntes tűzoltó egyesület, valamint a tűzoltók munkáját elismerő állampolgárok, civil szervezetek és gazdasági társaságok jelezték jókívánságukat, és ajánlották fel segítségüket, amelyet a tűzoltóság a sérültek nevében ezúton szeretne megköszönni.
 
 
 

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS