PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY

TŰZESETEK  -  2011. 12. 31.
Konyhatűz a Jancsár utcában
 Ömlött a füst egy lakóház egyik konyhájából szombaton hajnalban Székesfehérváron. A Jancsár utcában a háromemeletes lakóház második emeltén egy konyha gyulladt ki. A tűzoltók kiérkezésére a lakásban alvó fiatal nőnek sikerült kimenekülnie, őt a mentők kivizsgálásra, füstmérgezés gyanújával kórházba szállították. A konyhában a tűzhely fölötti polc égett. A tűzoltók egy porral oltóval fékezték meg a lángokat. A tűzben a lakás füsttel telítődött, a falak kormozódtak.
TŰZESETEK  -  2011. 12. 31.
Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki Pákozdon
 Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat pénteken délután. Pákozdon, a Zalka Máté utcában egy körülbelül 4x10 méter alapterületű családi ház tetőszerkezete kapott lángra. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval, összesen 13 fővel siettek a helyszínre. A tűzben az épület lakhatatlanná vált.
TŰZESETEK  -  2011. 12. 19.
Adventi koszorú gyulladt ki - hogyan előzhetőek meg a hasonló tűzesetek?
  Vasárnap kora délután Székesfehérvárra, a Mancz János utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy panelépület lépcsőházában füstszagra figyeltek fel a lakók. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és az emelőkosaras járművel siettek a helyszínre. A felderítést követően derült ki, hogy egy harmadik emeleti lakás nappalijában az adventi koszorú gyulladt ki, amelyet az ott lakónak a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült eloltania.
TŰZESETEK  -  2011. 12. 09.
Hajléktalanbódé égett Székesfehérváron
  Tűzesetről érkezett bejelentés csütörtökön kora délután a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére. A Palotavárosi horgásztavak közelében, a Bakony utca mögötti fás, bokros területen egy hajléktalan által épített bódé gyulladt ki. A szálláskánt használt, fából és padlószőnyegből készült, körülbelül 4 négyzetméteres építmény a tűzben teljesen leégett. Személyi sérülés nem történt.
TŰZESETEK  -  2011. 12. 08.
Melléképület égett Soponyán
  Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön reggel. Soponyán, a Petőfi Sándor utcában, egy családi házhoz hozzáépített, körülbelül 5x10 méter alapterületű melléképület cserépfedésű tetőszerkezete égett, és a födém is beszakadt. A melléképület négy helyiségre volt osztva: nyárikonyha, kazánház, tároló és baromfiól. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz a családi házra és az ólra nem terjedt át, a melléképületben lévő csirkéket sikerült megmenteni a lángoktól. Az oltási munkálatok közben egy 11,5 kilogrammos PB-gázpalackot a tűzoltók hoztak ki a melléképületből. A tűzben a tetőszerkezet megsemmisült, a kazánház és a tároló kiégett. Személyi sérülés nem történt.
TŰZESETEK  -  2011. 11. 28.
Nádfedésű társasház borult lángba Velencén
Nádfedésű társasház tetőszerkezete gyulladt ki vasárnap este Velencén. A székesfehérvári tűzoltók II-es kiemelt fokozatban, három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval siettek a helyszínre. A tűzoltók kiérkezésekor a Nadapi utcában a körülbelül 10x20 méter alapterületű, tájjellegű, háromlakásos társasház nádfedésű tetőszerkezete és beépített tetőtere teljes terjedelmében égett. A tűz veszélyeztette a szomszédos, szintén nádtetős épület tetőszerkezetét, amelyet a  tűzoltók folyamatosan vízzel és habbal locsoltak.
TŰZESETEK  -  2011. 11. 24.
Családi ház gyulladt ki Velencén
  Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán este. Velencén, az Arany János utcában egy tetőtér-beépítéses családi ház gyulladt ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval siettek a helyszínre, ahol a körülbelül 60 négyzetméteres családi ház fölszintje és tetőtere közötti födém izzott.
TŰZESETEK  -  2011. 11. 22.
Garázst veszélyeztetett a tűz Agárdon
 Tűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére kedden kora este. Agárdon, a Zrínyi Miklós utcában egy családi ház udvarán csaptak fel a lángok, a garázs mellett egy fatároló és egy disznóól, valamint a mellette lévő gumiabroncsok gyulladtak ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre.
TŰZESETEK  -  2011. 11. 16.
Leégett egy családi ház Vértesacsán
  Tűzesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora hajnalban. Vértesacsán a Mester utcában egy családi ház gyulladt ki. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállító járművel siettek a helyszínre, ahol a körülbelül 6x10 méter alapterületű, könnyűszerkezetes épület a kiérkezésükkor teljes terjedelmében égett. A házban a tűz keletkezésekor egy személy tartózkodott, aki – az elmondása szerint – arra ébredt, hogy ég a mennyezet. A hölgynek sikerült időben kimenekülnie az épületből, személyi sérülés nem történt. A tűz oltása az utómunkálatokkal együtt több mint két órán át tartott. A tűzeset során a faszerkezetű ház teteje és belseje teljesen leégett.
TŰZESETEK  -  2011. 11. 14.
Családi ház gyulladt ki a Sárkeresztúri utcában
  Vasárnap éjszaka érkezett a bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, amely szerint Székesfehérváron egy családi ház tetőszerkezete teljes terjedelmében ég. A tűzoltók II-es fokozatban, három gépjárműfecskendővel, összesen 18 fővel vonultak a megadott címre. A jelzett helyen, a Sárkeresztúri utcában egy körülbelül 100 négyzetméter alapterületű családi ház tetőtere és tetőszerkezete lángokban állt. VIDEÓVAL!


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS