PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY

BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 12. 23.
Trélerrel borult fel egy Suzuki az M7-esen
 Tréleren személygépkocsit szállító autó ütközött a szalagkorlátnak csütörtökön késő délután az M7-es autópályán. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel siettek a helyszínre. A Siófok felé vezető oldalon, a pákozdi lehajtónál egy Suzuki SX4 a belső szalagkorlátnak ütközött. Az SX4 utánfutós tréleren egy Suzuki Ignist szállított. A tréler és az Ignis a balesetben a jobb oldalára borult. Személyi sérülés nem történt. Az Ignist a tűzoltók állították kerekeire.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 12. 23.
Sörszállító kamion rakománya borult az M7-esre
 Balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat csütörtökön délután. Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a szabadbattyáni felhajtónál egy rekeszekben üveges söröket szállító Scania kamion rakományának körülbelül a fele az útra ömlött. A rekeszek és a törött üvegek az autópálya mindkét sávját, valamint a kapaszkodósávot beterítették. Személyi sérülés nem történt.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 12. 21.
Furgonok borultak fel a 7-es főúton
 Oldalára borult két furgon kedden délután a 7-es főúton, Kőszárhegy és Szabadbattyán között. A baleset idején a Mercedes furgon tréleren vontatta az Opelt. Mindkét jármű az út mellett az oldalára borult. A tűzoltók a trélerről leválasztották az Opelt, majd mindkét járművet a kerekeire állították. A Mercedes sofőrjét a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 12. 21.
Opel borult árokba a 8-es főúton
 2011. december 17-én, szombaton kora reggel közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat a 8-as főútra. A Csór felől Székesfehérvár felé haladó Opel Astra letért az útról, és az árokban fejtetőre borult. Az autót a tűzoltók állították kerekeire, majd áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 12. 16.
Balesetek pénteken reggel
  Egy órán belül három balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat pénteken reggel. A 7-es főúton, Szabadbattyán határában egy személygépkocsi és egy furgon ütközött, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette. Nem sokkal később, szintén a 7-es főúton, Székesfehérvár és Dinnyés között egy személygépkocsi árokba csúszott, a baleset helyszínén ezt követően több autó karambolozott, illetve volt, amelyik árokba gurult. Sárkeresztes és Moha között pedig egy kisteherautó és egy személyautó ütközött.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 12. 10.
Kisáruszállító borult fel Kincsesbánya közelében
 Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a tűzoltóság ügyeletére szombaton délelőtt. Kincsesbánya és Iszkaszentgyörgy között egy Renault kisáruszállító az úton a jobb oldalára borult. Személyi sérülés nem történt. A felborult jármű miatt teljes útzár volt. A Renault-t a tűzoltók állították kerekeire, majd áramtalanították.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 12. 01.
Kerítésén állt meg egy Opel Agárdon
  Közlekedési balesethez kérték a tűzoltók segítségét csütörtökön kora hajnalban. Agárdon, a Gallér utcában egy Opel Astra az árokba hajtott, majd átszakította egy családi ház fémkerítését. Az autó a hátuljával fennakadt a kerítésén. Az Opel vezetőjét a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 30.
Traktorral ütközött egy személyautó a 63-as főúton
  Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat 2011. november 28-án, hétfőn délelőtt. A 63-as főúton, az M7-es autópálya felüljárója után egy Same traktor és egy Nissan személygépkocsi ütközött. Az autóból 4-5 liter motorolaj az útra folyt. A balesetben személyi sérülés nem történt. A tűzoltók áramtalanították a Nissant, és megszüntették a forgalmi akadályt.
 
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 26.
Halálos baleset az M7-es autópályán
 Kamion és személygépkocsi ütközött szombaton hajnalban az M7-es autópályán. A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonult a helyszínre. A Budapest felé vezető oldalon, az agárdi lehajtó és a pákozdi pihenőhely között egy Ford Galaxy személygépkocsi az előtte haladó, rakomány nélküli Mercedes kamion hátuljának ütközött. A balesetben egy férfi életét vesztette.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 23.
Fának csapódott egy Fiat a nadapi felüljárón
  Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán reggel. Az M7-es autópálya Nadapot Velencével összekötő felüljáróján egy Fiat típusú személygépkocsi a szalagkorlát és a betonszegély között lehajtott a töltésre, ahol a jobb oldalával egy fának csapódott. Az autót vezető nő ki tudott szállni a kocsiból, de a mellett ülő férfi a roncsok közé szorult.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS