PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY

BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 18.
Felborult egy furgon az M7-esen
  Az M7-es autópályára, közlekedési balesethez kérte a mentőszolgálat a tűzoltók segítségét pénteken reggel. Az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a kápolnásnyéki lehajtó előtt egy Mercedes Sprinter típusú furgon áthajtott a belső szalagkorláton, majd körülbelül 40 méterrel távolabb, a zöldsávban a bal oldalára borulva állt meg. A furgont vezető férfit a mentők a tűzoltók segítségével emelték le a felborult furgonról, majd kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 17.
Ásványvizet szállító kamion ütközött szalagkorlátnak az M7-esen
  Csütörtökön hajnalban egy palackozott ásványvizet szállító kamion balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat az M7-es autópályára. A pákozdi lehajtó közelében egy nyerges vontató a belső szalagkorlátnak ütközött, amelyet több méter hosszan leszakított. A kamion rakománya a zöldsávba és a szemközti pályatestre ömlött. A hidegben a kifolyó víz azonnal az aszfaltra fagyott.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 15.
Fának ütközött egy Opel a 811-es főúton
  Közlekedési balesethez riasztották kedden reggel a székesfehérvári tűzoltókat. A 811-es főúton, Lovasberény és Pátka között egy Opel Corsa típusú személygépkocsi letért az útról, az elejével fának ütközött, majd az árokban állt meg. Az autót vezető férfit a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 14.
Árokba hajtott egy terepjáró Csalánál
  Hétfőn délelőtt 10 óra előtt újabb balesetről érkezett bejelentés. A 811-es főúton, a csalai hulladéklerakó bekötőútjánál egy Mazda típusú terepjáró az út menti vízelvezető árokba hajtott. A sofőrt a mentők az elsődleges adatok szerint könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A tűzoltók a jármű áramtalanítását végezték el.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 14.
Fának ütközött egy autó a 81-es főúton
Hétfőn reggel a mentőszolgálat is egy balesetről értesítette a tűzoltóságot. Szintén a 81-es főúton, Magyaralmás és a fehérvárcsurgói bekötőút között egy Daewoo típusú személygépkocsi letért az útról, és az elejével az árokban egy fának csapódott. Az autót vezető férfi a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők kórházba szállították. A mentés idejére teljes útzár volt a 81-es főút ezen szakaszán.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 14.
Hídelem zuhant a Móri útra
Hétfőn reggel kérték a tűzoltók segítségét a 81-es főútra, Székesfehérvár határába. A jelzett helyen, a 7-es főút felüljárója előtt egy DAF típusú nyerges vontatóról kanyarodás közben az útra esett egy 14 tonnás beton hídelem, amely forgalmi akadályt képezett. A hídelemet a tűzoltók daruval emelték le az útról, a műszaki mentés idején teljes útzár volt a helyszínen. Személyi sérülés nem történt.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 12.
Három autó ütközött a 63-as főúton
 Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szombaton délelőtt. A 63-as főúton, Székesfehérvár közelében három személygépkocsi ütközött, és egy negyedik autó is az árokba csúszott. A tűzoltók áramtalanították az Opel Astrát, a Suzuki Swiftet és az Audi 80-as személygépkocsit, majd kitolták az árokból a Skoda Fabiát. A balesetben az elsődleges adatok szerint ketten súlyosan, négyen könnyebben sérültek. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes útzár volt a 63-as főút ezen szakaszán.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 08.
Kamion alatt szakadt be az út a Tarnócai utcában
 Kedden délután érkezett a bejelentés a tűzoltóság ügyeletére, hogy Székesfehérváron, a Tarnócai utcában beszakadt az út egy kamion alatt. A tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a daruval vonultak a helyszínre, ahol a kőzúzalékot szállító nyerges vontató jobb első kereke alatt szakadt be az út.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 07.
Fának ütközött egy Renault a zámolyi úton
 Közlekedési balesetről értesítette a mentőszolgálat a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletét vasárnap délután. Székesfehérvár és Zámoly között egy Renault Modus személygépkocsi letért az útról, fának ütközött, majd az árokban állt meg. A Renault-ban ketten ültek, egyiküket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit.
BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK  -  2011. 11. 02.
Hármas ütközés a 63-as főúton
  Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán délelőtt. A 63-as főúton, Aba határában egy Mercedes tartálykocsi, egy Iveco kisteherautó és egy Ford Transit mikrobusz ütközött. A silótartályban tápot szállító Mercedes hátsó futóműve kiszakadt. A tartálykocsi hátulja az árokban állt meg. Az ütközés következtében a Ford is az árokba csúszott. A balesetben személyi sérülés nem történt. A tartálykocsit a tűzoltóság daruja csörlőzte ki az árokból.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS