PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY

Kék hírek  -  2017. 03. 28. 17:10 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
Belvárosi verekedés - büntetőeljárás indult egy 28 éves fehérvári férfi ellen
A Fehérvári Rendőrség büntetőeljárást indított egy 28 éves székesfehérvári férfival szemben garázdaság gyanúja miatt. A gyanúsított vasárnap éjjel bántalmazta egy ismerősét Székesfehérváron, a Megyeház utcában. A történtekről a székesfehérvári közterület felügyelők értesítették a rendőrséget.
Kék hírek  -  2017. 03. 28. 14:35
Határvadász tájékoztató szerdán és csütörtökön Fehérváron
A Fejér megyei toborzó csoport munkatársai továbbra is várják a leendő határvadászok jelentkezését. A határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődők Fehérváron, az Auchan Áruházban találkozhatnak a rendőrség munkatársaival szerdán és csütörtökön délután fél 1 és fél 4 között. Az egyenruhások a helyszínen tájékoztatót tartanak a rendőrség munkájáról, azon belül a határvadász szolgálatról.
Kék hírek  -  2017. 03. 22. 11:37
Áttért a szemközti sávba - halálos baleset okozása miatt javasoltak vádemelést
A fehérvári rendőrök halálos kimenetelű baleset okozása miatt javasoltak vádemelést egy 62 éves nő elllen. Tavaly nyáron Fehérvár és Zámoly között történt halálos baleset, melyben a hölgy autójával áttért a szemközti forgalmi sávba, majd nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak, melynek utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.
Kék hírek  -  2017. 03. 21. 10:56
Határvadász tájékoztató a Fehér Palotában
  A Fejér megyei toborzó csoport munkatársai továbbra is várják a leendő határvadászok jelentkezését. A határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődők Fehérváron, a Fehér Palota Üzletközpontban találkozhatnak a rendőrség munkatársaival március 21-től március 23-ig.
Kék hírek  -  2017. 03. 16. 17:17 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
Rendőrfőkapitányi tájékoztató - egy 18 éves bonyhádi fiatalember volt a fegyveres rabló
A négy benzinkúton történt hajnali rablássorozattal kapcsolatban tartott tájékoztatót dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, Fejér megye rendőr-főkapitánya. Budaörs és Fehérvár között hajnalban egy 18 éves bonyhádi fiatalember rabolt ki négy benzinkutat, aki lőző este búcsúlevelet hagyott hátra, majd magához vette édesapja engedéllyel tartott fegyvereit, valamint lőszereit és távozott otthonról az édesapja autójával.
Kék hírek  -  2017. 03. 16. 07:19
Benzinkutakról rabolt fegyverrel, majd öngyilkos lett egy férfi az Auchan körforgalomban
Négy benzinkutat rabolt ki csütörtök hajnalban egy férfi, majd menekülése közben  balesetet szenvedett, végül öngyilkosságot követett el az Auchan körforgalomnál. Az M7-es autópálya Pest megyei és Fejér megyei szakaszán egy férfi több üzemanyagtöltő állomásra bement, minden esetben fegyverrel megfenyegette az ott tartózkodó eladót, több esetben lövést is leadott és a bevétel átadását követelte. A rendőrség közlése szerint a lövésekben senki nem sérült meg.
Kék hírek  -  2017. 03. 08. 20:33
Rendőrök nőnapi figyelmessége az utakon
Az ittas vezetés és a balesetek számának csökkentése érdekében tartottak akciót a rendőrök Fehérváron is. A szabályosan közlekedő hölgy vezetőknek Nőnap alkalmából kiemelt figyelmet szenteltek az egyenruhások, virággal és apró ajándékkal kedveskedtek nekik. A több órás akció során - több helyszínen - 803 vezetőt ellenőriztek és mindössze két személlyel szemben indítottak bűntetőeljárást.
Kék hírek  -  2017. 03. 07. 10:11
A Szent Flórián körúti Tesco-ban toboroznak a rendőrök
Keddtől csütörtökig a Szent Flórián körúti Tescoban várják a határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődőket. Azok a jelentkezők, akiknek nincs alkalmuk személyes találkozásra, tájékozódhatnak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a szükséges információkat a rendőrség honlapján is megtalálják.
Kék hírek  -  2017. 03. 06. 13:30
Negyed órán belül megtalálták a rendőrök az ellopott kiskutyát
Egy 62 éves hölgy kérte a rendőrök segítségét vasárnap, hogy hat éves Nesi nevű, bolognese fajtájú kutyáját, a Skála előtt kikötötte arra az időre amíg vásárolt, miközben egy ismeretlen férfi ellopta az állatot. A fehérvári rendőrök a hölgy által megadott leírás alapján 15 perc múlva intézkedés alá vontak egy 43 éves férfit a Szekfű Gyula utcában, akinél megtalálták a keresett kutyát.
Kék hírek  -  2017. 03. 03. 14:15
Betegsége okozta a 11 éves fehérvári kisfiú halálát
A várost is megrázta és sokan, sok helyen írták le szomorúságukat a január elején elhunyt 11 éves kisfiú halála miatt. A rendőrség pénteken közleményt adott ki az igazságügyi orvosszakértői véleménnyel kapcsolatban, miszerint "a 2017. február 28-ai keltezésű igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a gyermek halálához vezető elsődleges ok természetes alapú, sorsszerű megbetegedés volt."


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS