PANEL PROGRAM ADATLAPOK


KÖZÉRDEKŰ
 


KEDVEZMÉNY

 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 09. 25.
Lerepült egy BMW a 81-es főútról
 Árokba borult személygépkocsihoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szerdán kora este. A jelzés szerint a 81-es főúton egy árokba borult autóban egy édesanya volt a gyerekeivel. A tűzoltók ennek megfelelően két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak a káresethez.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 09. 23.
Busszal ütközött egy furgon a Balatoni úton
 Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére kedden reggel 6 óra után néhány perccel. A jelzés szerint Székesfehérváron, a Balatoni úton egy autóbusz és egy kisteherautó ütközött, s egy sérült a roncsok közé szorult. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 09. 16.
Halálos baleset a 63-as főúton
  Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére kedden reggel nem sokkal fél hét után. A 63-as főúton Székesfehérvár és a bodakajtori bekötőút között egy Opel Astra személygépkocsi és egy Toyota kisteherautó ütközött. A balesetben az Opel sofőrje a helyszínen életét vesztette.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 09. 15.
Két súlyos baleset másfél órán belül az esőben
  Másfél óra alatt két balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőn. Seregélyes és Sárosd között két személygépkocsi ütközött. A tűzoltók három sérültet feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki a roncsok közül. Nem sokkal később a 7-es főútra kérték a segítségüket, ahol Székesfehérvár és Dinnyés között szintén két autó ütközött össze.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 09. 09.
Suzuki és kisteherautó karambolja Csákberénynél
 Felborult egy kisteherautó hétfőn reggel Csákberény közelében. A Citroën Jumper egy Suzuki Swifttel ütközött Csákberény és a Gánt-Csákvár-Zámoly elágazó között, majd az út mellett a jobb oldalára borult. A balesetben egy ember súlyosan, hárman könnyebben sérültek.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 09. 09.
Lámpaoszlopnak ütközött egy autó Agárdon
 Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat szombaton délután. Agárdon a Chernel István utcában egy Seat Cordoba az út menti lámpaoszlopnak ütközött. Az autóban egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A tűzoltók a Seat áramtalanítását végezték el.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 09. 02.
Szalagkorlátnak csapódott egy Ford a 8-as főúton

 Egy külföldi rendszámú személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött vasárnap éjszaka a 8-as főúton. A Várpalota felől Székesfehérvár felé haladó Ford Escort a főút csóri elkerülő szakaszán a baleső szalagkorlátnak ütközött, majd az úton keresztbe fordulva állt meg. A személygépkocsiban négyen ültek, őket a mentők kórházba szállították.

 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 08. 31.
Terepjáróval ütközött egy autó a Kassai utcán
Megsérült két gyermek abban a személygépkocsiban, amely egy terepjáróval ütközött vasárnap kora délután Székesfehérváron. A Kassai utca és a Vágújhelyi utca kereszteződésében egy Nissan Navara terepjáró és egy Opel Vectra személyautó ütközött.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 08. 31.
Kamionnal ütközött egy autó a 62-es főúton
  Kamion és személygépkocsi karamboljához riasztották a székesfehérvári tűzoltókat augusztus 29-én, pénteken késő délután. A jelzés szerint Seregélyes és Szabadegyháza között egy kamion személygépkocsival ütközött. A káresethez a székesfehérvári tűzoltók mellett a dunaújvárosi tűzoltók is megkezdték a vonulást.
 BALESETEK, MŰSZAKI MENTÉSEK - 2008. 08. 31.
Személygépkocsik karambolja a kisfaludi lehajtónál
  Frontálisan ütközött két személygépkocsi augusztus 28-án, csütörtökön kora este Székesfehérvár határában. A 7-es főúton, a kisfaludi lehajtónál egy Toyota Avensis és egy Ford C-MAX ütközött. Személyi sérülés nem történt. A székesfehérvári tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

SEGÉLYHÍVÓSZÁMOK
 
TŰZOLTÓSÁG: 105
MENTŐK: 104
RENDŐRSÉG: 107

KÉK HÍREK

KÉPGALÉRIA AJÁNLÓ

VÁROSGONDNOKSÁG

FEHÉRVÁR TV

RABOVSZKY DÓRA, TŰZOLTÓ- PSZICHOLÓGUS